Onze diensten

 

Rookwaren

Wij hebben een groot assortiment aan rookwaren. Denk hierbij aan sigaretten, shag, potten tabak, vapes en nog veel meer. 

Voor iedere gelegenheid iets speciaals

Het leven is een feest maar u moet wel zelf de slingers ophangen...
Bij Tabac and Gifts Erasmus vindt u allerlei leuke feestelijke versieringen.

Iets te vieren? Een verjaardag, geboorte, huwelijk, diploma-uitreiking of gewoon een bijzonder iemand een leuke kaart sturen?
Voor iedere bijzondere gelegenheid heeft Erasmus wel een mooie persoonlijke wenskaart.

Iedereen krijgt in zijn of haar leven wel eens te maken met een treurige gebeurtenis. Een persoonlijke boodschap in de vorm van een kaartje kan in zo'n geval veel steun bieden. Ook voor dergelijke gebeurtenissen heeft Erasmus een gepaste kaart.

Kantoor & School

Alles wat u nodig heeft om thuis te kunnen werken of studeren

In deze tijd waar bijna alles digitaal gaat zal er toch altijd behoefte blijven aan kantoorartikelen en schoolbehoeften. Bij Erasmus vindt u alles wat hiervoor nodig is

Van briefpapier tot enveloppen in diverse maten en speciale verzendingen... Tabac and Gifts Erasmus heeft het

Kansspelen

Misschien bent u vandaag wel de winnaar!

Speel bewust 18+

Wat een prachtige prijzen zijn er deze maand weer uitgegaan! Zo is de Hoofdprijs van €1.000.000 gevallen op 5 1/5 loten. Dat zorgt voor veel lachende gezichten.

Voor € 2,- kun jij ook miljonair zijn! De Lotto Jackpot is de vaakst vallende Jackpot in Nederland. Meespelen met Lotto is spannend, leuk en ook nog eens heel eenvoudig. Al 19x viel de Jackpot sinds 2018.

Wil jij je dag spannender maken? Je kunt vanavond al weten of je die nieuwe wagen kunt kopen. Speel daarom mee met Lucky Day! Met een inleg van €1,50 maak je al kans op €450.000.-.

Kranten & Tijdschriften

Alles voor uw lees- & puzzelplezier!

Leesplezier voor het hele gezin, voor jong en oud.
Voor elk wat wils.

Ook voor een ruime keuze uit puzzelboekjes kunt u bij Erasmus terecht.

Blijf op de hoogte van wat er gebeurt in de wereld, het land, de provincie, de streek, de stad of dorp met ons diverse aanbod aan kranten.

Wenskaarten & Waardebonnen

Wij hebben een groot assortiment aan wenskaarten waarvan u de waarde zelf kunt bepalen. Kom langs en scoor het ideale cadeau!

Voor beltegoed, cadeaukaarten en wenskaarten kunt u ook bij ons terecht

Geldmaat

Wilt u uw geld pinnen? Dat kan aan de geldmaat die aan onze winkel is toegevoegd. 

OV-Chipkaart Oplaadpunt

Wilt u uw OV-Chipkaart opladen of een product op uw OV-Chipkaart afhalen? Dit kunt u doen bij de oplaadpunt die in onze winkel is. Het is een een basic en overzichtelijk apparaat!

Batterij van uw horloge vervangen

De batterijen van uw horloge kunt u bij ons ook vervangen!

Stomerij service

Heeft u spullen die naar de stomerij moeten? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Van uw 2-delig pak tot uw slaapzak! Wij zorgen dat het spik en span wordt!